Opći uvjeti poslovanja


KUPNJA NA INTERNET TRGOVINI AUTOSKOLA-ROTOR.HR

Ovi opći uvjeti poslovanja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije usluge ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) usluge ponuđene na ovim stranicama je:

AUTOŠKOLA ROTOR d.o.o. za usluge (u daljnjem tekstu: Rotor)
Froudeova ulica 7, Grad Zagreb, Republika Hrvatska
OIB: 33448877741
Trgovački sud u Zagrebu

Kupac usluge je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jednu uslugu, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

Sve cijene na web autoskola-rotor.hr izražene su u kunama. Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena usluga bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Cijene su važeće do obrade novog cjenika.

Navedene cijene vrijede samo za web shop na autoskola-rotor.hr i ne moraju biti identične kao na drugim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

Rotor je ovlaštena mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, a isto ovlaštena je mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Rotor je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popuste i akcije.


REGISTRACIJA

Kupac mora biti registriran na autoskola-rotor.hr platformi kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresu i lozinku.


PLAĆANJE

Naručene usluge, ovisno o iznosu narudžbe, kupac će prodavatelju platiti uplatom na transakcijski račun, kreditnom karticom, online ili u poslovnici na osnovi kupčeve narudžbe. Omogućeno je plaćanje kreditnim karticama Discover, Diners, MasterCard, Maestro i VISA.

VISALogo MastercardLogo MaestroLogo DiscoverLogo DinersClubLogo


Upis u autoškolu vrši se tek nakon naplate prve rate kupljene usluge. U slučaju plaćanja kreditnim karticama prilikom online kupnje, kupac će biti preusmjeren na CorvusPay automatizirano plaćanje.IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!


POTVRDA KUPNJE

Po izvršenju kupnje usluge putem CorvusPay sustava kupac će primiti obavijest o uspješnoj provedbi upisa u autoškolu. Ukoliko je odabrao plaćanje kreditnom karticom u tom će e-mailu biti obaviješten da je transakcija (uplata) provedena.

REKLAMACIJA

Svoje nezadovoljstvo pruženom uslugom možete podnijeti pisanim putem na e-mail adresu:

autoskolarotor@gmail.com

u roku od 15 dana od pružene usluge.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranice Rotora komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE UVJETA KUPOVINE

Rotor zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama Rotor stranica.